نقطه ایی درخشان در کارنامه کارینا فحشا از دیرباز دستمایه آثار زیادی در بالیوود بوده اما چیزی که چاملی را از آثار همدسته اش متفاوت می سازد یک شبه بودن کل داستان و به نتیجه رسیدن آن در صبح فرداست. در واقع چنین آثاری -داستانهای یک شبه یا یک روزه- به ندرت ساخته شده اند مانند فیلم : این شب صبحی ندارد که کارگردان سودیر میشرا تاثیر بسیاری از آن گرفته است. چاملی داستان برخورد تصادفی مردیست که زن خود را ازدست داده با فاحشه ای معمولی در محله ای پایین در مومبی . امان(راهول بوس)همسرش (رینکی خانا) را در شبی بارانی در یک تصادف از دست داده و باران شب داستان فیلم که او دوباره در آن قرار می گیرد خاطرات را برایش یادآوری می کند. او در این شب در حالیکه شب از نیمه گذشته و بی مقصد در خیابانهای مومبی رانندگی می کند در منطقه ای به نام فلورا فاونتین ماشین وی دچار اشکال شده و از حرکت باز می ایستد و او ناگزیر به سرپناهی در همان خیابان پناه می برد. سیگاری از پاکت بیرون کشیده و همچنان که کبریتی ندارد وسعی در روشن کردن آن دارد صدایی به او کبریت تعارف می کند و اینجاست که او برای اولین بار چاملی(کارینا کاپور) را ملاقات می کند.اگرچه دنیای این دو متفاوت است اما برای یک شب پیاده رو را باهم طی می کنند و جرقه های باران این دو غریبه را سر راه یکدیگر قرار می دهد و گذشته دردناک چاملی پیش رو آمده و جستجوی علل کشیده شدن وی به این راه آغاز شده و امان درگیر ماجراهایی که برای وی اتفاق می افتد می شود. اگرچه تصور کلی فیلم جالب است و کارگردان اکثر صحنه ها را با زبردستی از منظر بیننده عبور می دهد اما نقص فیلمنامه ضربه های کوچکی به بدنه اثر وارد آورده از جمله اینکه تماشاگر پس از رویارویی امان و چاملی منتظر یک بحران است اما تا گذشت مدت زیادی از فیلم اتفاق خاصی نمی افتد . درام فیلم که با امتناع چاملی از گذراندن شبی با یک مشتری پولدار که یک شخصیت حقوقی مهم می باشد شروع شده و تا ایستگاه پلیس ادامه می یابد و فیلم را به اوج زیبایی می رساند اما از طرفی فاش نشدن راز داستان تا تقریبا" انتهای فیلم به نوعی شکیبایی تماشاگر را می آزماید و حتی برای برخی بیننده های عام طاقت فرسا به نظر می رسد.
ضعف دیگر فیلم که بزرگترین ضربه را به آن می زند پایان مبهم فیلم است که این سوال را در ذهن بیننده به وجود می آورد که چرا با وجود اتفاق افتادن این رویدادها برای چاملی و کمکهای امان او باز هم به خانه اول بازگشته است و این جز سردرگمی تماشاگر چیزی به دنبال ندارد. از طرف دیگر با فللاش بکهای زندگی امان احساس همذات پنداری بیننده برانگیخته می شود اما به یکباره در انتها بیننده با این عمل وی شگفت زده می شود. چرای دیگری برایش پدید می آید. نکته مبهم دیگر این است که چرا افسر پلیس (یاشپال شرما) بی درنگ شروع به میانجی کردن بین چاملی و دلال و آن شخصیت حقوقی می کند و جمع شدن این نکته های کوچک به پیکر فیلم ضربه می زند.
شایان ذکر است اگرچه ترانه های فیلم سبب کندی پیشرفت ماجراست اما این موزیک عالی که ساخته ساندش شاندلیاست بسیار دلنشین و زیباست علی الخصوص آهنگ " باگره من ". فیلمبرداری فیلم (اسیم باجاج) درجه یک و بی نقص است کیفیت صدا بالاست و دیالوگهای فیلم ساده و دلپذیرند.کوشش بی ریای کارینا کاپور برای نمایش هرچه طبیعی تر و بهتر چاملی عالی و بی نظیر است و می توان گفت بار فیلم به دوش وی است و درکل به وی تعلق دارد. با توجه به نقشهای قبلی کارینا که بی شباهت به هم نبودند بازی دلپذیر او در چاملی ستودنیست و او بیننده را با این کار خود شگفت زده می کند که آیا این همان کاریناست. راهول بوس در ایفای کاراکترش شایسته به نظر می آید اما صدای وی برای او ضعفی به شمار می آید و باید کار بیشتری بر روی فن بیان خود بکند. یاشپال شرما هم می توانست بهتر از این باشد. در کل چاملی تماشاگر خاص خود را می طلبد هرچند که در گیشه هم بد نبود . قابل ذکر است که برجسته ترین نکته فیلم کارینا کاپور بود که لایق جایزه ملی که برای این فیلم دریافت کرد او و فقط او بود.
hi! Thanks for your visit and Nice to kNOw You! ^_^ I like people and your Contry.
http://y-aaz2.skynetblogs.be ,BELGUIM.....A Links ??in your Blog ..Kiss
دورود بر شما دوست گرامی
وبلاگ من وبلاگیه با قسمت های مختلف و برای زنده نگاه داشتن تاریخ ایران کهن با مطالبی در مورد زرتشت و غیره
و ممنون میشم اگر به من لینک بدهید و مرا در این راه یاری کنید و من نیز با کمال میل لینک شما را در وبلاگم
قرار میدهم،خوشحال میشم اگه با هم بیشتر در تماس باشیم،ارادتمند شما،آرش
http://lonely-tree.blogspot.com
yahoo id: arash_javadian2000
ایمیل:
arash_moody@yahoo.com
اگر اقدامی کردید من را از طریق ایمیل یا راه دیگری مطلع سازید
خوشحال میشم اگر از وبلاگ من دیدن کنید و شما را در لیست دوستان خودم داشته باشم
http://lonely-tree.blogspot.com
سلام، :-)
از اینکه کارینا تونسته کارش رو درست انجام بده درسته! اما من کلا از این فیلمها خوشم نمی یاد! مخصوصا که نوشته بودی آخرش هم مبهمِ!
بازم اطلاعات خیلی مفیدی بود! مرسی! ;-)
سلام قبلا هم تعریف این فیلم رو شنیده بودم باید جالب باشه و یک نقش متفاوت از کارینا . موفق باشی خانمی. بای
سلام مریم جان خوشحالم که اپدیت کردی به نظر فیلم بدی نیماد ولی متاسفانه من این فیلم و ندیدم بازم برات ارزوی موفقیت میکنم ممنون و بای
سلام ۱۰۰تا سلام.
بابا اینجا چه نفس بارونی شده ... آدم روحش جلا پیدا میکنه.
به نظرم بازی کارینا در این فیلم محشر بود... واقعا واسه هنرپیشه چند ساله ایی مثل کارینا خیلی خوب بود...وای من مرده خنده هاش و خوندنش توی این فیلمم چقدر عزیز بود چقدر گل و خوشگل بود ... مرسی مریم گلم
سلام مریم جان.
والا من از سینمای هند اطلاعات زیادی ندارم. ولی از بس این مهرانا از کارینا گفته و منم تعدادی از فیلماشو دیدم تقریبا شناخت خوبی بالاش دارم. واقعا بهترین بازیگر زن هنده .
من این فیلم رو ندیدم ولی با این نقدی که تو ازش کردی باید فیلم جالبی باشه.
پاینده باشیو بدرود
سلام مریم خانوم.خوبی؟ممنون که به وبم سر زدی.طبق معمول نقدهات دقیق ٬ خوندنی و موشکافاته است ٬ هرچند که معمولا خیلی با محصولات بالیوودی ارتباط ندارم .راستش فکر می کردم فیلم هایی با این ژانر دیگه زیادی اسیر تکرار شدن ولی نوشتت نشون میده که سینمای هند حرفای جدیدی برای گفتن پیدا کرده.در هر صورت ممنون از کامنتت.شاد باشی
salam maryam joon be nazar en film ghashang miyad. albate ba baziye karina fekr konam kare jadidiye...kash manam filmesho dideh bodam ke naghde ghashange toro mifahmidam..
be har hall mamnon,,manam be roozam biya
سلام مریم جون .خوبی؟
سلام عالییییییییی بود کرینا همیشه خوبه
در ضمن هر کاری می کنم وبلاگ مهرانا باز نمی شه.
موفق باشید
سلام.
عالی بود.
من شما رو لینک کردم.
به روزم.
تشریف بیارین.
چرا همه دخترا عشقشون فیلمای مزخرف هندیه ؟
سلام من هم با نظر شما در مورد چاملی موافقم کارینا در این نقش بسیار عالی بود گویی سالها در کوچه پس کوچه های کثیف بمبی .......................
سلام
به روزم.
سلام. به نظر منم تنها نقطه ی قوت چملی بازی قشنگ و متفاوت کرینا بود. خیلیها میگن این فیلم نقطه ی عطفی در کارنامه ی بازیگری کرینا بود چون بعد از این فیلم بود که کرینا روند بازیگریش رو نسبتا تغییر داد و بعد از اون فیلمهای خیلی خوبی بازی کرد و بازیهای خوبی هم ارائه داد. موفق باشی.
سلام. بازی قشنگ کرینا رو توی چملی خیلیها تحسین کردن. و البته قابل تحسین هم بود. منم تازه به جمع شما اضافه شدم. خوشحال میشم نظرتونو درباره ی نوشته هام بدونم. شاد باشید.
خوب بود
سلام
عالی بود
من هم خوشحالم که کارینا خوب بازی کرده.
کارینا داره سگار می کشه؟؟؟؟؟؟
موفق باشی.
موفف باشی
سلام مریم جان.حیف که من این فیلم را ندیدم اما ازش فوق العاده تعریف شنیدم و از خوندن اون در وبلاگ شما لذت بردم.نقش کارینا واقعا با فیلمهای دیگش فرق داره.کم کم داره به پای خواهرش میرسه مام نه به این زودی.
سلام
جالب بود
دلم برای وبلاگت تنگ شده بود
شرمنده وقت نمی کردم بیام
سلام دوست عزیز وبلاگ جالبی دارید من خواستار تبادل لینک یا لوگو با وبلاگ شما هستم در صورت موافقت با بنده تماس بگیرید.